MANIPULACIÓ D’ALIMENTS PER AL PERSONAL D’ESTABLIMENTS ALIMENTARIS I DE LA RESTAURACIÓ
Nom: | MANIPULACIÓ D’ALIMENTS PER AL PERSONAL D’ESTABLIMENTS ALIMENTARIS I DE LA RESTAURACIÓ | ||
---|---|---|---|
Programa: | Curs subvencionat pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona | ||
Àmbit: | Treball i empresa, Medi rural, Lleure i salut, Turisme | ||
Format: | Curs | ||
Durada: | 3 hores | ||
Descripció: | Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. | ||
Temari: | Malalties de transmissió alimentària.Higiene personal i hàbits higiènics.Pràctiques correctes.Sistemes d’Autocontrol.Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments per sectors. | ||
Destinataris/es: | Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. I altres persones interessades. | ||
Població-Municipi: | Olost | ||
Dates del curs: | 03 de novembre de 2014. | ||
Horari: | 18:00 a 21:00. | ||
Espai: | Consorci del Lluçanès | ||
Preu: | Subvencionat | ||
Col·laboradora: | |||
Informació: | Consorci del Lluçanès
Telf.: 938880050 Correu electrònic: formacio.consorci@llucanes.cat |
||
Inscripcions: | de 30 de setembre de 2014 fins a 01 de novembre de 2014. | ||
Organitza: |
|
Documentació del curs:
Aquest curs encara no té documentació associada
Cursos relacionats:
Ja s'ha tancat el període d'inscripcions