Skip to content
Begin main content

MANIPULACIÓ D’ALIMENTS PER AL PERSONAL D’ESTABLIMENTS ALIMENTARIS I DE LA RESTAURACIÓ

Nom: MANIPULACIÓ D’ALIMENTS PER AL PERSONAL D’ESTABLIMENTS ALIMENTARIS I DE LA RESTAURACIÓ
Programa: Curs subvencionat pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona
Àmbit: Treball i empresa, Medi rural, Lleure i salut, Turisme
Format: Curs
Durada: 3 hores
Descripció: Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.
Temari: Malalties de transmissió alimentària.Higiene personal i hàbits higiènics.Pràctiques correctes.Sistemes d’Autocontrol.Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments per sectors.
Destinataris/es: Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. I altres persones interessades.
Població-Municipi: Olost
Dates del curs: 03 de novembre de 2014.
Horari: 18:00 a 21:00.
Espai: Consorci del Lluçanès
Preu: Subvencionat
Col·laboradora:
Informació: Consorci del Lluçanès
Telf.: 938880050
Correu electrònic: formacio.consorci@llucanes.cat
Inscripcions: de 30 de setembre de 2014 fins a 01 de novembre de 2014.
Organitza:
Consorci del Lluçanès

Documentació del curs:

Aquest curs encara no té documentació associada

Cursos relacionats:

Ja s'ha tancat el període d'inscripcions
© 2008 Digit-EIX | Avís legal