MANIPULACIÓ D’ALIMENTS PER AL PERSONAL D’ESTABLIMENTS ALIMENTARIS I DE LA RESTAURACIÓ
Nom: | MANIPULACIÓ D’ALIMENTS PER AL PERSONAL D’ESTABLIMENTS ALIMENTARIS I DE LA RESTAURACIÓ | ||||
---|---|---|---|---|---|
Programa: | Curs subvencionat pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona | ||||
Àmbit: | Treball i empresa, Medi rural | ||||
Format: | Curs | ||||
Durada: | 3 hores | ||||
Descripció: | Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. | ||||
Temari: | Malalties de transmissió alimentària.Higiene personal i hàbits higiènics.Pràctiques correctes.Sistemes d’Autocontrol.Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments per sectors. | ||||
Destinataris/es: | Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. I altres persones interessades. | ||||
Població-Municipi: | Prats de Lluçanès | ||||
Dates del curs: | 26 de octubre de 2015. | ||||
Horari: | 11:00 a 14:00. | ||||
Espai: | Casal del Jovent de Prats | ||||
Preu: | Subvencionat | ||||
Col·laboradora: | |||||
Informació: | Consorci del Lluçanès
Telf.: 938880050 Correu electrònic: formacio.consorci@llucanes.cat |
||||
Inscripcions: | de 17 de agost de 2015 fins a 25 de octubre de 2015. | ||||
Organitza: |
|
Documentació del curs:
Aquest curs encara no té documentació associada
Cursos relacionats:
Ja s'ha tancat el període d'inscripcions