Skip to content
Begin main content

CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN FORMATGERIA ARTESANA

Nom: CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN FORMATGERIA ARTESANA
Àmbit: Altres tallers
Format: Curs
Durada: 235 hores i 80 hores de pràctiques
Descripció: El Consorci del Lluçanès ha programat coordinadament amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (a través de la Càtedra en Agroecologia i Sistemes Alimentaris) i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès un Curs d’especialització en Formatgeria artesana
Temari: 4 mòduls de formació teòrico – pràctica: elaboració de formatges, tractaments previs de la llet, processos de maduració i envasat, i un cinquè mòdul de pràctiques en una formatgeria.
Destinataris/es: Persones interessades en l'àmbit de l'elaboració de formatges artesans.
Població-Municipi: Santa Creu de Jutglar (Olost)
Dates del curs: 19 de setembre de 2016 a 25 de novembre de 2016.
Horari: 15:00 a 20:00. Cada Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres.
Espai: Consorci del Lluçanès i Fundació MAP
Preu: 350
Col·laboradora:

 


 

 

Informació: Fins el dia 10 de juliol a través de l'enllaç que trobareu a la web:
www.producteslocals.llucanes.cat.
Informació al 93 888 00 50
Inscripcions: de 14 de juny de 2016 fins a 10 de juliol de 2016.
Organitza:    
Diputació de Barcelona
Consorci del Lluçanès

Documentació del curs:

  Nom del fitxer Última modificació
DOC_INFORMACIO_Formatgeria_artesana_2016.pdf nou 06/14/16 15:44
PubliFormatgeria_OK.pdf nou 06/14/16 15:45

Cursos relacionats:

© 2008 Digit-EIX | Avís legal