CURS BÀSIC DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS
Nom: | CURS BÀSIC DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS |
Programa: | Formació professionalitzadora al Lluçanès. |
Àmbit: | Treball i empresa |
Format: | Curs |
Durada: | 2 hores mitja |
Descripció: | El curs té l'objectiu d'aportar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes. |
Destinataris/es: | Dirigit a persones que per la seva activitat laboral, tenen contacte amb els aliments durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport,venda, etc |
Població-Municipi: | Santa Creu de Jutglar (Olost) |
Dates del curs: | 28 de febrer de 2017. |
Horari: | 09:30 a 12:00. |
Espai: | Consorci del Lluçanès i Fundació MAP |
Preu: | 10 euros |
Col·laboradora: | |
Informació: | Consorci del Lluçanès
93 888 00 50 |
---|
Inscripcions: |
de 30 de gener de 2017
fins a 20 de febrer de 2017.
|
---|
Organitza: |
Ajuntament d'Olost |
| Diputació de Barcelona |
| Consorci del Lluçanès |
|
|
Ja s'ha tancat el període d'inscripcions