Nom: | CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN FORMATGERIA ARTESANA 2017-18 |
Àmbit: | Treball i empresa, Medi rural |
Format: | Curs |
Durada: | 230 hores + 80 hores de pràctiques |
Descripció: | Curs teòric i pràctic en l'elaboració de formatges artesans. L'alumne/a obtindrà al finalitzar el curs i havent superat les avaluacions pertinents el títol d'Expert Universitari per la UVIC (En cas dels alumnes amb titulació universitària prèvia) o el Certificat d'Especialització per la UVIC (en cas d'alumnes sense titulació universitària prèvia).
|
Temari: | - Recepció i emmagatzematge de la llet
- Tractaments previs de la llet
- Elaboració de formatges
- Processos de maduració i envasat
+ Pràctiques en una formatgeria.
|
Destinataris/es: | Destinat a persones que provenen del món de la formatgeria i vulguin aprofundir els seus coneixements així com a persones interessades en iniciar-se en l'elaboració de formatges. |
Població-Municipi: | Santa Creu de Jutglar (Olost) |
Dates del curs: | 20 de novembre de 2017. |
Horari: | 15:30 a 20:30. |
Espai: | Consorci del Lluçanès (teoria) |
Preu: | 1200 euros (400€ amb beca) |
Col·laboradora: | |
Informació: | Informació i inscripcions a la web:
www.producteslocals.llucanes.cat
|
---|
Inscripcions: |
de 21 de agost de 2017
fins a 15 de setembre de 2017.
|
---|
Organitza: |
Ajuntament d'Olost |
| Diputació de Barcelona |
| Consorci del Lluçanès |
|
|