Skip to content
Begin main content

CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN FORMATGERIA ARTESANA 2017-18

Nom: CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN FORMATGERIA ARTESANA 2017-18
Àmbit: Treball i empresa, Medi rural
Format: Curs
Durada: 230 hores + 80 hores de pràctiques
Descripció: Curs teòric i pràctic en l'elaboració de formatges artesans. L'alumne/a obtindrà al finalitzar el curs i havent superat les avaluacions pertinents el títol d'Expert Universitari per la UVIC (En cas dels alumnes amb titulació universitària prèvia) o el Certificat d'Especialització per la UVIC (en cas d'alumnes sense titulació universitària prèvia).
Temari: - Recepció i emmagatzematge de la llet - Tractaments previs de la llet - Elaboració de formatges - Processos de maduració i envasat + Pràctiques en una formatgeria.
Destinataris/es: Destinat a persones que provenen del món de la formatgeria i vulguin aprofundir els seus coneixements així com a persones interessades en iniciar-se en l'elaboració de formatges.
Població-Municipi: Santa Creu de Jutglar (Olost)
Dates del curs: 20 de novembre de 2017.
Horari: 15:30 a 20:30.
Espai: Consorci del Lluçanès (teoria)
Preu: 1200 euros (400€ amb beca)
Col·laboradora:
Informació: Informació i inscripcions a la web:
www.producteslocals.llucanes.cat
Inscripcions: de 21 de agost de 2017 fins a 15 de setembre de 2017.
Organitza:       
Ajuntament d'Olost
Diputació de Barcelona
Consorci del Lluçanès

Documentació del curs:

  Nom del fitxer Última modificació
2017_FormatgeriaArtesana2.jpg nou 08/21/17 11:48
DOC_INFORMACIO_Formatgeria_artesana_2017-18.pdf nou 08/21/17 11:47

Cursos relacionats:

© 2008 Digit-EIX | Avís legal