Skip to content
Begin main content

Curs teòrica del carnet de conduir subvencionat per a persones desocupades

Des del Consorci del Lluçanès amb la col·laboració dels municipis i amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, portarà a terme dos cursos de teòrica del carnet de conduir classe B, subvencionats per a persones desocupades. Els cursos estan pensats per a persones desocupades que busquen feina (inscrites a l'OTG i al Servei d'Ocupació del Lluçanès) i el fet de no tenir carnet de conduir, els dificulta l'accés al mercat de treball.

Els cursos, que són de 45 hores, preparen a l'alumnat perquè es pugui presentar per lliure als exàmens de teòrica del Trànsit a Barcelona. El cost de la matrícula és de 70 euros, i inclou el curs, el material, el certificat mèdic i el dret a examen, els alumnes hauran d'assumir la part de pràctica.

El més de març es portarà a terme el primer curs a Prats. Tindrà lloc els dimecres i divendres de 9 a 12 del matí, del 12 de març al 13 de maig. Les persones interessades es poden inscriure fins el dia 11 de març als diferents ajuntaments del Lluçanès o al Consorci. De cara al setembre s'organitza un curs igual a Sant Bartomeu del Grau.

Consulteu requisits. Més informació i inscripcions: Consorci del Lluçanès (Telf:938880050 / consorci@llucanes.cat)

© 2008 Digit-EIX | Avís legal