Skip to content
Begin main content

El Consorci del Lluçanès esdevé centre de formació homologat pel Servei d'Ocupació de Catalunya

El Consorci del Lluçanès s'ha homologat com a centre de formació del Servei d'Ocupació de Catalunya per a desenvolupar formació ocupacional destinada a persones en situació d'atur. Concretament s'han homologat els espais del Telecentre de Lluçà, l'Estudi de Lluçà i l'edifici del Consorci del Lluçanès a Santa Creu de Jutglar. Els cursos que es realitzaran, subvencionat per a persones a l'atur són: “Treballador/a forestal” i “Anglès atenció al públic”.


Els cursos de formació ocupacional estant dirigits a persones en actiu o situació d'atur. Són programes formatius teòrico-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció o inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. Són cursos subvencionats i homologats pel SOC i gestionats des dels centres de formació i la OTG. 

A través de l'òrgan Taula de Formació i Treball del Lluçanès es va detectar la necessitat de poder oferir formació ocupacional subvencionada i homologada per a persones en situació d'atur. Fins el moment, cap centre oferia formació d'aquest tipus al Lluçanès, havent-se de desplaçar les persones interessades. Les persones que estiguin interessades en aquests cursos poden demanar més informació al Consorci del Lluçanès (93 888 00 50).

© 2008 Digit-EIX | Avís legal