Skip to content
Begin main content

Formació d'oficis tradicionals i artesans (Programa CON-EIX)

Aquesta tardor s'inicia la formació d'oficis tradicionals i artesans del Programa Con-eix. Es tracta de sis cursos d'oficis diferents que es realitzaran en els territoris on es porta a terme el Con-eix. El programa està adreçat a persones dels diferents territoris, en situació d'atur inscrites a l'Oficina de Treball i que tinguin interès per a l'artesania, per les habilitats manuals i que vulguin aprendre un nou ofici.

El programa Con-eix és part d'un projecte innovador (Eix C2) que estan desenvolupant diferents entitats: Consorci del Lluçanès, Consorci del Moianès, Ajuntament de Manlleu – OPE, Ajuntament d'Olot -IMPC, i Ajuntament de Les Preses- Consorci de promoció econòmica de Les Preses. El projecte té com a objectiu identificar oficis artesans que estan desapareixent en els nostres territoris, formar a persones en situació d'atur en aquests àmbits, i la creació de llocs de treball.

Cursos que s'ofereixen i lloc on es porten a terme:

Curs de cistelleria (Sant Bartomeu del Grau).
Curs de formació per cuidants d'explotacions porcines (Vic).
Curs de tècniques de construcció en pedra seca (Les Preses).
Curs d'iniciació a l'apicultura i plantes aromàtiques i medicinals (Moià).
Curs de modista (Manlleu).
Curs de formació de pastors (Es tracta d'una col·laboració amb l'Escola de Pastors del Pallars i les pràctiques es realitzaran en explotacions dels nostres pobles).

Per a més informació:
Consorci del Lluçanès
Telèfon: 93 888 00 50
Correu electrònic: consorci@llucanes.cat


© 2008 Digit-EIX | Avís legal