Skip to content
Begin main content

Voluntariat lingüístic al Lluçanès, 2010

Durant el mes de desembre comença la campanya de difusió del Voluntariat Lingüístic al Lluçanès. L'objectiu del projecte consisteix en posar en contacte a una persona catalanoparlant amb una persona nouvinguda que vulgui aprendre el català per practicar la conversa en català.

Les persones interessades en participar-hi poden inscriure's a l'ajuntament del seu municipi o al Consorci del Lluçanès fins el dia 1 de febrer
 
Així doncs, la parella o grup lingüístic pot quedar per passejar, prendre un cafè, participar en alguna associació o activitat local, etc. La persona voluntària no és un/a professor/a, sinó que la seva funció és que l’altra persona agafi confiança per parlar en català, que guanyi en fluïdesa i vocabulari, que se senti còmode en un ambient distès, allà on sigui, però fora d’una classe de llengua.

Enguany, el Voluntariat Lingüístic al Lluçanès es durà a terme de febrer fins el juny de 2010. Les parelles o grups lingüístics es trobaran una hora a la setmana.

Recordem que l'any passat es va portar a terme el Voluntariat Lingüístic al Lluçanès per primera vegada i hi van participar 45 persones de 6 municipis diferents del Lluçanès.

El Voluntariat Lingüístic al Lluçanès es coordina des del Consorci del Lluçanès juntament amb els ajuntaments dels 13 municipis del territori, i amb el suport d'Òmnium Cultural.

Per a més informació:

Consorci del Lluçanès
c. Vell, 3 08515 (Santa Creu de Jutglar)
Telf. 93 888 00 50
formacio.consorci@llucanes.catcontingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal