Skip to content
Begin main content

Últimes places pel curs subvencionat d'Anglès atenció al públic


ÚLTIMES PLACES PEL CURS SUBVENCIONAT D'ANGLÈS ATENCIÓ AL PÚBLIC


Últims dies per inscriure's al curs d'anglès de 220 hores, totalment subvencionat, que es desenvoluparà a Santa Creu de Jutglar (Olost). És un curs especialment interessant per aquelles persones que treballen de cara al públic o volen buscar feina en comerços, restauració, turisme, administració i secretariat, vendes, etc. L'objectiu del curs és preparar l'alumnat per a resoldre de forma correcte i fluïda les situacions d'atenció al client en llengua anglesa, desenvolupant els processos de comprensió oral i escrita, i expressió oral. Es compte amb una professora anglesa nativa, amb llarga experiència com a formadora. El curs està destinat preferentment a persones a l'atur tot i que també es poden inscriure treballadors/es en actiu.


Aquest curs és una gran oportunitat per formar-se en idiomes i poder millorar les oportunitats d'accés al mercat de treball.


És un curs intensiu que es portarà entre els mesos de febrer a maig, de dilluns a dijous de 9:30 a 13:30h al Consorci del Lluçanès, a Santa Creu de Jutglar (Olost).


Les persones interessades es poden dirigir al Consorci del Lluçanès fins el 30 de gener, telèfon 93.888.00.50 o formacio.consorci@llucanes.cat.


Aquests curs pertany a la formació professional per a l'ocupació, que organitza el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb el cofinançament del Fons Social Europeu i el Ministerio de Trabajo e Inmigración, i es duen a terme als Centres d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) i a la xarxa d'entitats col·laboradores estesa a tot Catalunya, en aquest cas, el Consorci del Lluçanès.

© 2008 Digit-EIX | Avís legal