Skip to content
Begin main content

Continuïtat del CFGM a l'Institut Castell del Quer de PratsUn any més l’Institut Castell del Quer amb conveni amb el Departament d'Ensenyament i el Consorci del Lluçanès oferirà per 4 any consecutiu l’opció d’estudiar un cicle formatiu de grau mitjà a la comarca.  Es tracta del cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (dins l’àmbit de les tecnologies de la informació) on els alumnes aprenen a instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet, sistemes informàtics i també prestar suport als usuaris/es. 

Aquest curs s’ha comptat amb un total de 14 alumnes i s’espera pel 2012-2013 un nou èxit pel que fa a matriculacions. 

Un cop finalitzat, amb el cicle s'obté una titulació tècnica i l'opció de treballar en àmbits professionals diversos com ara instal.lar i reparar equips informàtics,  comercial de microinformàtica, operador de sistemes, etc.

El cicle, de dos anys de durada, es realitza  de manera presencial i telemàtica a través de l'Institut Obert de Catalunya (IOC). També, els alumnes realitzen pràctiques en centres de treball.

La presentació de sol.licituds per a la matriculació d’enguany és del 21 de maig a l’1 de juny i la matrícula pels alumnes preinscrits és del 2 al 10 de juliol.

Per poder accedir al cicle formatiu es pot fer a través de diverses opcions:

- tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria

- tenir el títol de tècnic/a o tècnic/a auxiliar

- haver superat el segons curs de batxillerat unificat i polivalent (BUP)

- tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics

- haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys© 2008 Digit-EIX | Avís legal