Skip to content
Begin main content

Dóna a conèixer els cursos i activitats organitzades al LluçanèsEl Consorci del Lluçanès posa a disposició d'empreses i entitats del territori la web www.formacio.llucanes.cat per a fer difusió d'accions formatives i activitats educatives. La web www.formacio.llucanes.cat Lluçanès Territori Educador és portal que recull l'oferta formativa del Lluçanès per a adults i joves, a més d'altra informació relacionada amb l'educació permanent. Aquest espai virtual permet consultar i conèixer quines activitats i cursos es desenvolupen al territori segons municipis, dates i temàtica. A més les persones interessades poden inscriure's telemàticament als cursos, xerrades, tallers i jornades. I les persones que ho desitges es poden subscriure a la web per tal de rebre el butlletí informatiu Lluçanès Territori Educador amb el recull de cursos, noticies i novetats del mes.

Enguany, davant la demanda d'algunes entitats s'ha contemplat la possibilitat d'oferir la web a totes aquelles empreses i entitats que organitzen cursos o accions formatives, per a donar a conèixer a la població i així recollir tota la oferta educativa i formativa per adults i joves del Lluçanès. La web la va crear el Consorci del Lluçanès l'any 2010 i fins al moment ha estat gestionada pel Consorci, ajuntaments i l'Extensió de Centre de Recursos Pedagògics (CRP) Lluçanès.

Les entitats i empreses que desitgin utilitzar la web per a gestionar i difondre les accions formatives i cursos que organitzen, es poden posar en contacte amb el Consorci del Lluçanès (938880050 / formacio.consorci@llucanes.cat).
© 2008 Digit-EIX | Avís legal