Skip to content
Begin main content

Homologació de nous espais per a la formació ocupacional


El Consorci del Lluçanès ha homologat nous espais per poder ampliar l'oferta de cursos subvencionat per a aturats/des. El passat 4 d'octubre es van homologar nous espais per a realitzar els cursos de: Formatgeria, Neteja de superfícies i mobiliari i Guia per itineraris amb bicicleta. Concretament els espais homologats són el Consorci del Lluçanès per a realitzar el curs de neteja, el Mas El Reixagó per al curs de formatgeria i l'ajuntament de Prats per al curs de guia de BTT. Aquests tres cursos són certificats de professionalitat regulats pel Ministeri de Treball.

Des de l'any passat, el Consorci del Lluçanès és centre col·laborador de Servei d'Ocupació de Catalunya per a realitzar formació ocupacional per a treballadors/es a l'atur. Després de la bona experiència del curs de Treball forestal que es va desenvolupar l'any passat, s'ha decidit ampliar l'oferta formativa subvencionada per a persones a l'atur.

En aquests moments s'està pendent de la resolució del Deperament d'Empresa i Ocupació que determini quins cursos es poden desenvolupar al Lluçanès de desembre a juliol de 2013.

© 2008 Digit-EIX | Avís legal