Skip to content
Begin main content

Nova oferta de formació professional a l'INS Castell del Quer


El proper curs escolar 2014-2015 l'Institut Castell de Quer de Prats de Lluçanès oferirà nova oferta formativa de cicles formatius a través del Programa 3x2: Doble titulació en només 3 anys. A través d'aquest programa és possible estudiar paral·lelament dos cicles formatius de grau mitjà i estalviar-se un any d'estudi amb el sistema de convalidació. Els dos cicles formatius que s'oferixen són: Tècnic en Gestió Administrativa i Tècnic en Sistemes microinformàtics i xarxes .


La formació es realitza a l'Institut Castell del Quer de manera presencial i telemàtica amb l'Institut Obert de Catalunya (IOC). Un cop finalitzats aquests tres anys d'estudi s'obté una doble titulació tècnica que ofereix múltiples sortides professionals com ara recepcionista, auxiliar administratiu, empleat d'atenció al públic, tècnic instal·lador i reparador d'equips informàtics, tècnic de suport informàtic, comercial de microinformàtic, etc. A més de la novetat d'estalviar un any d'estudi s'ofereix a l'alumnat tracte personal, orientació laboral, grups reduïts, formació tècnica de qualitat. I pràctiques en empreses i entitats del territori.


El cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Gestió Administrativa capacita als estudiants per exercir tasques de suport administratiu en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal i tasques de suport a les persones, en empreses públiques o privades. Normalment té una durada de 2.000 hores (1.650 lectives en un centre educatiu i 350 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics. Algunes de les assignatures són: Comunicació empresarial i atenció al client, Operacions administratives de compravenda, Empresa i Administració, Tractament informàtic de la informació, Operacions administratives de recursos humans, i Anglès.


El cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (dins l’àmbit de les tecnologies de la informació) és un cicle de grau mitjà en el qual els alumnes aprenen a instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet, sistemes informàtics i també prestar suport als usuaris/es. Normalment també té durada de 2.000 hores (1.650 lectives en un centre educatiu i 350 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics. Dins el cicle s'estudia, entra d'altres assignatures: Muntatge i manteniment d'equips, Aplicacions ofimàtiques, Sistemes operatius en xarxa, Seguretat informàtica , Aplicacions web.


La prinscripció d’enguany és del 13 al 23 de maig i la matrícula pels alumnes preinscrits és de l '1 al 9 de juliol.


Més informació i inscripcions:

Institut Castell de Quer
c/ Mateu Gareta, s/n
08513 Prats de Lluçanès
Telf. 93 856 05 06 / Fax. 93 856 05 59
e-mail: a8053005@xtec.cat

© 2008 Digit-EIX | Avís legal