Skip to content
Begin main content

Cursos de formació ocupacional subvencionada al Lluçanès

El Consorci del Lluçanès ha sol·licitat accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades al Servei dOcupació de Catalunya. Es tracta de cursos subvencionats de formació ocupacional dirigits principalment a persones a l'atur però també a treballadors/es en actiu. Els cursos sol·licitats són: Formatgeria i Guia per itinerais amb bicicleta.

Aquests dos cursos són Certificats de Professionalitat i inclouen 80 hores de pràctiques en empreses i entitats del territori. Es desenvoluparan de desembre de 2014 fins a juny de 2015 a Santa Creu de Jutglar (Olost) i Prats de Lluçanès. Durant el mes de desembre es realitzaran les preinscripcions.

En aquests moments s'està pendent de resolució, tot i això, les persones interessades ja es poden adreçar al Consorci del Lluçanès (938880050/ consorci@llucanes.cat).

Els cursos sol·licitats són:

Guia per itinerais amb bicicleta: Determinar itineraris i guiar usuaris en bicicleta per terrenys variats fins a mitja muntanya. Disseny i gestió d'itineraris, orientació sobre el terreny, manteniment de bicicleta, desenvolupament d'activitat recreatives i esportives en el medi natural, adaptació de l'activitat esportiva a persones amb limitacions de la seva autonomia personal, primers auxilis, entre d'altres continguts.

Formatgeria: Realitzar les operacions de recepció i condicionament de matèries primeres, tractaments previs de la llet i fer l'elaboració de formatges, el emmagatzematge i la conservació de producte final. La part pràctica es farà en una formatgeria del Lluçanès.

Enguany serà la tercera edició d'aquests dos cursos. Des del Consorci del Lluçanès s'ha optat per a repetir els cursos tot tenint en compte l'èxit de les edicions anteriors, tant pel que fa al desenvolupament dels cursos com pel que fa a les insercions laborals de l'alumnat posteriors al curs.

© 2008 Digit-EIX | Avís legal