Skip to content
Begin main content

Programa TU POTS FER-HO


El Consorci del Lluçanès organitza, conjuntament amb els ajuntaments de Vic, Manlleu, Centelles, Roda de Ter, Torelló  i la Mancomunitat La Plana, la segona edició del programa TU POTS FER-HO 2015. Es tracta d'un programa de capacitació per a la millora de l'ocupabilitat de professionals d'alta qualificació, on es desenvoluparan diferents accions d'orientació (sessions de coaching personal) i tallers grupals i experiencials per tal de millorar la ocupabilitat dels participants: definir els objectius laborals, identificació i detecció de competències clau, noves estratègies de recerca de feina, tallers TIC per crear i gestionar la pròpia identitat digital, treure rendiment a les xarxes socials, masterclass, visita d'empreses, etc.

 

Les persones interessades en el projecte han d'estar apuntats i pre-inscrits als Serveis Locals d'Ocupació de les entitats esmentades, i tenir un mínim de Cicle Formatiu de Grau Superior o estudis universitaris.

Consorci del Lluçanès: 938880050 / ocupacio.consorci@llucanes.cat

El dia 19 de juny es farà  una sessió informativa per les persones pre-inscrites. El programa començarà el proper setembre de 2015.
© 2008 Digit-EIX | Avís legal