Skip to content
Begin main content

Fórmula jove: formació i pràctiques en oficis per joves


Des del Consorci del Lluçanès s'impulsa el projecte Fórmula Jove de formació i pràctiques per joves del Territori. El projecte ofereix oportunitats de retorn o incorporació al mercat de treball pels joves de 16 a 24 anys del Lluçanès. Concretament de setembre a desembre de 2015, es realitzaran dos cursos de formació professionalitzadora de Dependent de comerç i de Manteniment d’espais i infraestructures que permetrà als joves conèixer els principis fonamentals de cada ofici.

La formació combinarà les classes teòric-pràctiques es desenvoluparan a Prats de Lluçanès amb les pràctiques en empreses i entitats dels diferents municipis del Lluçanès. Les inscripcions i selecció dels participants en el projecte es realitzarà de juliol a principis de setembre. Els joves interessats i les seves famílies es poden adreçar al Consorci del Lluçanès per més informació: Telf. 938880050/ correu electrònic formacio.consorci@llucanes.cat.

 

La formació i les pràctiques estan subvencionades i per tant no tindran cap cost per l'empresa ni pels joves. El projecte està format per tres mòduls: 70 hores de formació en competències tècnic-professionals específiques de l'itinerari de manteniment o bé el de dependent/a, 60 hores de formació transversal en competències bàsiques i instrumentals i 70 hores de pràctiques professionals tutoritzades en empreses o institucions del Lluçanès.

El projecte Fórmula Jove s'organitza des del Consorci del Lluçanès amb col·laboració a l'Institut Castell del Quer, el Centre de Recursos Pedagògics Extensió de Perafita i el Casal del Jovent de Prats amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

© 2008 Digit-EIX | Avís legal