Skip to content
Begin main content

Últimes setmanes per inscriure's al curs de preparació per a les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior

Encara hi ha places disponibles per pes classes de preparació per les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior que organitza el Consorci del Lluçanès i que es realitzen durant les tardes de dilluns a dijous de 18h a 21h a l'Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès, des del mes d'octubre.

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que volen accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior i no tenen el requisit exigit (batxillerat o equivalent). Les classes presencials preparen als alumnes de la part comuna de la prova (català, castellà, anglès i matemàtiques) amb el suport de l'entorn IOC (Institut Obert de Catalunya). Les classes acaben el maig del 2016, just abans de la data de la prova.

El curs és subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc del programa "Mesures formatives per lluitar contra la crisi".

Si creus que et pot interessar, no deixis perdre l'oportunitat. Pots inscriure't o demanar més informació a través del correu: formacio.consorci@llucanes.cat o trucant al 93 888 00 50 (Consorci del Lluçanès).

 


imatge
contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal