Skip to content
Begin main content

Oberta la pre-inscripció al curs d'especialització en Formatgeria artesana

El Consorci del Lluçanès ha programat coordinadament amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (a través de la Càtedra en Agroecologia i Sistemes Alimentaris) i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès un Curs d’especialització en Formatgeria artesana. Aquesta és una formació única en el sector ja que amb aquestes característiques era, fins ara, inexistent.
El curs s’estructura amb quatre mòduls de formació teòrico – pràctica, en els quals es capacitarà a l’alumne en l’elaboració de formatges, els tractaments previs de la llet i els processos de maduració i envasat, i un cinquè mòdul de pràctiques en una formatgeria.

La formació teòrico - pràctica que s’iniciarà el 19 de setembre i clourà el 25 de novembre es realitzarà al Consorci del Lluçanès, a Sta. Creu de Jutglar, i a l’obrador de la fundació MAP, a Ripoll.

Gràcies a l’estreta col·laboració entre les diferents entitats organitzadores i el suport de Diputació de Barcelona – Xarxa de productes de la Terra, l’alumne pagarà 350 euros d’un cost real de 1200 euros per a la realització d’aquest curs, del qual obtindrà el títol d’Expert Universitari expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.
El curs també compta amb la col·laboració de: Fundació MAP, lactoTEX, Paula Fonollà Araujo - formatgera de Reixagó, PROEGA i GQS Serveis Veterinaris.

Les places són limitades i el període de pre-inscripció està obert fins el 10 de juliol a la web www.producteslocals.llucanes.cat.

© 2008 Digit-EIX | Avís legal