Skip to content
Begin main content

Nova programació de CURSOS PER ADULTS als municipis del Lluçanès

Com cada any el Consorci del Lluçanès ha organitzat juntament amb els ajuntaments i amb el suport de la Diputació de Barcelona, cursos de formació per persones adultes als diferents municipis.

Entre les novetats més importants destaca la programació d’un curs de nivell Superior c2 (antic D) de Català que es realitzarà els dimarts a la tarda a Prats de Lluçanès. També es continuaran els cursos de català més bàsics per a no catalanoparlants a St. Boi de Lluçanès i Prats de Lluçanès, i de nivell intermedi a Alpens i St. Feliu Sasserra.

Una altra aposta per molts municipis és fomentar l’aprenentatge de l’anglès. Així es poden trobar cursos d’angles a diferents nivells a Olost, Prats o St. Feliu Sasserra.

Finalment, pel que fa a la informàtica, enguany s’ha substituït el tradicional curs d’"Informàtica bàsica» per un que, partint també d’un nivell previ d’informàtica baix, vincularà l’ordinador amb el mòbil i la fotografia (fer retocs, buidar fotos del mòbil a l’ordinador, penjar fotos a les xarxes socials, etc.) Aquest curs s’ofereix a Oristà i també a St. Boi de Lluçanès.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través d'aquesta web o directament als ajuntaments.

Properament es programaran els cursos de St. Bartomeu del Grau, Lluçà i Perafita ja que estan en fase de definició.

Una nova aposta d’enguany és el Voluntariat per la Llengua, un programa que ofereix el Consorci per la Normalització Lingüística i que pretén formar parelles entre un «aprenent» de la llengua i un «voluntari» amb l’objectiu de parlar el català i fomentar-lo.

Per a més informació contacteu amb el Consorci del Lluçanès.

93 888 00 50

formacio.conorci@llucanes.cat

www.formacio.llucanes.cat

© 2008 Digit-EIX | Avís legal