Skip to content
Begin main content

Inici del Curs d'especialització en Formatgeria artesana

El proper dilluns 19 de setembre a les 14h al Consorci del Lluçanès es farà la presentació i inici del curs d’expert en formatgeria artesana que organitza el Consorci del Lluçanès amb el suport de la xarxa de Productes de la Terra-Diputació de Barcelona, la UVIC-UCC i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. Posteriorment a la presentació el Sr. Antoni Chueca, formatger de Formatges La Bauma farà una xerrada sobre el món formatger a Catalunya.

El curs ha tingut una molt bona acollida amb més de 40 pre-inscripcions de tots els Països Catalans tot i que les places s’ha hagut de limitar a 18.

El curs d’expert en formatgeria artesana que té per objectiu formar als alumnes  en  l’elaboració de formatges perquè siguin capaços de desenvolupar tasques dins l’àmbit especialitzat de la formatgeria.

El curs consta de sessions teòrico-pràctiques (235 hores) i pràctiques en empreses del sector (80 hores)

Per altra banda el temari del curs es basarà en quatre grans mòduls: Recepció i emmagatzematge de llet i matèries primeres, tractaments previs de la llet, processos bàsics d’elaboració de formatges i maduració i envasament de formatges.

Les sessions teòrico-pràctiques es duran a terme entre el 19 de setembre i el 25 de novembre al Consorci del Lluçanès i a l’obrador que la Fundació MAP té a Ripoll.

Els curs compta també amb al col·laboració de la  Fundació MAP, Lactotex, GQS Serveis Veterinaris, PROEGA i Paula Fonollà de la formatgeria el Reixagó.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Consorci del Lluçanès. 93 888 00 50

imatge
contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal