Skip to content
Begin main content

Un centernar de persones comencen aquesta setmana cursos de català, informàtica o anglès als municipis del Lluçanès

Vuitanta-nou persones del Lluçanès començaran entre avui dilluns i dijous cursos d’anglès, català o informàtica als diferents municipis del Lluçanès.


Com cada any el Consorci del Lluçanès ha organitzat juntament amb els ajuntaments, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, cursos de formació per persones adultes als diferents municipis.

Una de les novetats d’enguany és que per primera vegada s’ha ofert el curs de preparació per a la prova de nivell superior (C2) de Català de la DGPL, un curs que ha tingut molt bona acollida amb 20 persones inscrites d’arreu del Lluçanès i que es realitzarà les tardes de dimarts a l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès. També ha estat molt ben rebuda la proposta renovada d’un curs d’informàtica bàsic vinculant l’ordinador amb el mòbil i la fotografia (fer retocs, buidar fotos del mòbil a l’ordinador, penjar fotos a les xarxes socials, etc.), on tan a St. Boi de Lluçanès com a Oristà s’han esgotat el nombre de places ofert.

També hi ha formació en anglès a diferents nivells als municipis de St. Feliu Sasserra, St. Bartomeu del Grau, Olost i Prats de Lluçanès i de català a Alpens, St. Feliu Sasserra i St. Boi de Lluçanès.

La majoria d’aquests cursos són de 20 hores i es desenvoluparan en horari de tarda-vespre en sessions d’una hora i mitja un dia a la setmana.

Per a més informació podeu consultar la web www.formacio.llucanes.cat o escriure un correu a formacio.consorci@llucanes.cat

imatge
contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal