Skip to content
Begin main content

Vols formar part d'una parella lingüísitca? El programa "Voluntariat per la llengua " et dóna l'oportunitat

El "Voluntariat per la llengua" és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística que posa en contacte un "aprenent" (persona que parteix d'un mínim de coneixements del català però necessita practicar-lo) i un "voluntari" (persona catalanoparlant amb disponibilitat i ganes de compartir la llengua amb algú que vol parlar-lo millor). Voluntari i aprenent es troben 1 hora setmanal durant 10 setmanes amb l'objectiu de mantenir una conversa distesa on sentir-se còmodes i animades a conversar en català passejant, prenent un cafè, a la biblioteca, etc.

A més, el Voluntariat per la llengua ofereix tota mena d’activitats culturals i socials en català i tots els participants disposen d’un carnet que permet obtenir descomptes i avantatges en cinemes, teatres, museus, establiments comercials, etc.

Totes les persones interessades a formar d’una parella lingüística ja sigui com a aprenent o com a voluntari es pot posar en contacte amb el Consorci del Lluçanès 93 888 00 50 / formacio.consorci@llucanes.cat o dirigir-se a l’ajuntament o biblioteca del seu municipi.

imatge
contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal