Skip to content
Begin main content

Tres escoles del Lluçanès participaran en el projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola) el curs 2017/18

El proper curs escolar ja seran tres escoles del Lluçanès que prendran part en el projecte CuEmE, Cultura Emprenedora a l'Escola, una iniciativa que promou les competències i valors de l'emprenedoria a través de la creació d'una cooperativa a l'escola amb alumnes de cicle superior de l'educació primària.

L'Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès, que ja hi ha participat enguany amb la creació de la cooperativa "El Racó del Lluçanès, ha confirmat la seva continuïtat en el projecte pel curs vinent, després d'un primer any amb una valoració molt satisfactòria per part del centre, els alumnes i les seves famílies.

L'Escola FEDAC de Prats de Lluçanès i l'Escola Terra Nostra d'Olost, són les dues escoles que s'incorporaran al projecte i que, per tant, integraran dins el programa educatiu del curs 2017-2018,  l'assignatura d'emprenedoria i la constitució d'una cooperativa.

La idea és que, any rere any, les escoles del Lluçanès es sumin al projecte. 

De ben segur que, les escoles que ja en formen part, podran explicar la seva experiència i encomanar a la resta, les ganes de prendre-hi part i veure que és una bona oportunitat educativa per les escoles i per l'alumnat.

 

© 2008 Digit-EIX | Avís legal