Skip to content
Begin main content

FORMACIÓ PERMANENT PER A ADULTS AL LLUÇANÈS 2017-18 INSCRIPCIONS OBERTES!

Un any més, el mes de setembre, arriba la programació dels cursos de Formació permanent per a persones adultes que el Consorci del Lluçanès organitza coordinadament amb els ajuntaments i amb el suport de la Diputació de Barcelona, als diferents municipis del territori.

La programació s'estructura principalment en tres àmbits. En primer lloc l'àmbit de la Informàtica i les TIC amb cursos d'iniciació a la informàtica, internet i xarxes socials a Oristà i St. Boi de Lluçanès i un curs d'iniciació a la cartelleria al municipi d'Olost. En segon lloc, l'àmbit de la Llengua anglesa amb dos cursos de nivell bàsic (a St. Feliu Sasserra i a St. Bartomeu del Grau) un de nivell bàsic II (a Prats de Lluçanès), dos cursos de conversa (a St. Feliu Sasserra i a Perafita) i un taller d'anglès de supervivència (a Perafita). Finalment, l'àmbit de la Llengua catalana que inclou cursos de català bàsic per a no catalanoparlants (A1-A2) a Prats de Lluçanès i a St. Boi de Lluçanès, dos cursos de català intermedi (B2) a St. Feliu Sasserra i Alpens, i un curs de nivell C1 a Prats de Lluçanès.

L'objectiu és apropar recursos formatius a tots els municipis en aquells àmbits més demandats per la població i fomentar l'adquisició de competències bàsiques per a l'enriquiment dels recursos personals.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través d'aquesta web o directament als ajuntaments fins el proper 29 de setembre.

Per a més informació contacteu amb el Consorci del Lluçanès.

93 888 00 50

formacio.conorci@llucanes.cat

www.formacio.llucanes.cat


contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal