Skip to content
Begin main content

INSCRIPCIÓ OBERTA PER ALS CURSOS DE PREPARACIÓ PER A LES PROVES D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

Des del Consorci del Lluçanès amb col·laboració de la Diputació de Barcelona s'organitzen dos cursos de preparació a proves d'accés a cicles formatius (de grau mitjà i de grau superior) a Prats de Lluçanès. Els dos cursos són subvencionats (cal abonar una matrícula de 50 euros)  i es portaran a terme d'octubre de 2017 a maig de 2018. La inscripció als cursos es pot realitzar fins el dia 15 de setembre.


CURS DE PREPARACIÓ A PROVES D'ACCÉS DE GRAU MITJÀ I GES: Curs que prepara per a la prova d'accés a Grau Mitjà que convoca anualment el Departament d'Educació. El fet de superar la prova dóna dret a cursar qualsevol cicle formatiu de grau mitjà, amb validesa permanent a tot l'Estat espanyol. L'alumnat d'aquest curs també té l'opció d'inscriure's als exàmens lliures del GES (Graduat en Educació Secundària).


CURS DE PREPARACIÓ A PROVES D'ACCÉS DE GRAU SUPERIOR: Les proves d’accés a Grau Superior es convoquen anualment i tenen la finalitat de permetre l’accés a la formació professional de grau superior a aquelles persones que no tenen els requisits exigits per accedir-hi directament. Aquest curs prepara l'alumnat per la part comuna de la prova (català, castellà, anglès i matemàtiques). La part específica es pot cursar a través de l'IOC.


Les persones interessades es poden adreçar al Consorci del Lluçanès al telèfon 938880050 o al correu electrònic formacio.consorci@llucanes.cat.
imatgecontingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal