Skip to content
Begin main content

VOLS FER UNA PARELLA LINGÜÍSTICA?

El Voluntariat per la Llengua és un projecte de foment del català que posa en contacte un “aprenent” (persona que parteix d’un mínim de coneixements del català però necessita practicar-lo) i un “voluntari” (persona catalanoparlant amb disponibilitat i ganes de compartir la llengua amb algú que vol parlar-lo millor). Voluntari i aprenent es troben 1 hora setmanal durant 10 setmanes amb l’objectiu de mantenir una conversa distesa mentre fan un passeig, prenen un cafè, estan a la biblioteca, al parc, etc.

A més, tots els participants disposen d’un carnet que permet obtenir descomptes i avantatges en cinemes, teatres, museus, establiments comercials, i se’ls ofereix participar en tota mena d’activitats culturals i socials on es poden trobar amb altres parelles.

Al Lluçanès ara mateix hi ha un total de 25 persones inscrites als cursos de català per a nouvinguts que s’ofereixen a diferents municipis i que participar com a aprenents en aquest programa els suposaria un complement important per al seu aprenentatge.

Es tracta d’un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística

Totes les persones interessades en formar d’una parella lingüística ja sigui com a aprenent o com a voluntari es poden posar en contacte amb el Consorci del Lluçanès:  93.888.00.50 / formacio.consorci@llucanes.cat o dirigir-se a l’ajuntament o biblioteca del seu municipi.

imatge
contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal