Skip to content
Begin main content

Nova programació de cursos de formació del sector turístic

A través de la Diputació de Barcelona i dins el Pla de Formació de Turespaña, hem tingut l'oportunitat d'organitzar un seguit de tallers de formació, especialment destinats al sector turístic, i que s'estructuren en tres mòduls de 8 hores cadascun. Aquestes activitats formatives són totalment gratuïtes i seran impartides per l'empresa Tea Cegos Consultur.

Els tres mòduls de formació que s'ofereixen, són:

Mòdul 1, “Conèixer el Client”: conèixer el client és la base per dissenyar productes, donar un bon servei i generar fidelitat. Aquest mòdul ajudarà a millorar les habilitats en aquest àmbit. Dies 24 i 25 de febrer de 15h a 19h.

Mòdul 2, “Selecció de personal”: aconseguir treballadors amb el perfil i l'actitud adequada pot millorar la qualitat del servei i reduir la rotació de personal. Aquest mòdul està dirigit a desenvolupar capacitats internes per millorar la selecció de recursos humans. Dia 17 de març de 9h a 13h i de 15h a 19h.

Mòdul 3, “Motivar per millorar”: un dels reptes de l'empresa moderna és fer que els treballadors donin el millor de si mateixos i se sentin motivats. Aquest mòdul ajudarà a desenvolupar habilitats per a motivar als treballadors. Dia 31 de març de 9h a 13h i de 15h a 19h.

Els tallers es faran a la Sala de Plens del Consell Comarcal d'Osona (Edifici El Sucre de Vic, a la 4ª planta). Per tal de fer la inscripció s'ha obert una línia específica a través de la Cambra de Comerç de Barcelona, al telèfon 902 44 84 48.

Una mateixa persona es pot apuntar a més d'un taller o a tots. En la sessió es lliurarà un bloc de notes i un bolígraf, el material es podrà descarregar de la web (www.anfitrionesturismo.es) un cop realitzada la sessió (no abans). Els diplomes es podran descarregar després de cada sessió, també directament per l'alumne.

Si desitgeu rebre informació més detallada sobre algun dels tres mòduls, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Àrea de Turisme del Consorci del Lluçanès

Tel.: 93 888 00 50

Correu electrònic: turisme.consorci@llucanes.cat

© 2008 Digit-EIX | Avís legal