Skip to content
Begin main content

FORMACIÓ AL LLUÇANÈS FEBRER - JUNY 2018

Un any més des de les diverses àrees del Consroci presentem conjuntament una oferta de cursos i formacions adreçades a diferents col·lectius al Lluçanès pels propers mesos, de febrer a juny del 2018.

Per una banda, com a Formació permanent s’ofereixen cursos en l’àmbit de la informàtica (un curs d’iniciació a la informàtica i un d’especialtizació en la creació de cartells), l’anglès (nivell bàsic i nivell de conversa) i el català (nivell B2 i nivell inicial per a la població nouvinguda) a diferents municipis del Lluçanès.

Enguany i gràcies a la col·laboració amb IDFO (Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació) es presenten dos cursos de Formació contínua, destinats principalment a treballadors en actiu. En concret: un curs de “Mindfulness, o atenció plena”, una tècnica que permet una millora professional i personal en els aspectes de control emocional, autoconsiència, gestió de canvis, etc.; i un curs de “Xarxes socials”que permetrà aprendre com compartir i planificar estratègies a les xarxes socials (facebook, instagram, linkedin, Google+, pinterest).

Des de l’Àrea de Promoció econòmica del Consorci del Lluçanès (Empresa i Servei d’Ocupació del Lluçanès) s’han previst diferents Formacions de motivació personal, entre elles, en destaquem dues per la seva innovació: “Les pors que ens bloquegen” i “Una imatge val més que mil paraules”, formacions adreçades a augmentar la motivació de les persones que tenen una especial dificultat a l’hora de torbar una feina i Tallers per a la recerca de feina, com un curs d’informàtica bàsica per a la recerca de feina, pensat perquè les persones puguin adquirir destresa en l’ús de l’ordinador.

En l’aspecte més professionalitzador, s’ofereix un curs per obtenir el certificat de conductor/a de carretó elevador i finalment, de cara a brindar suport a les empreses i persones emprenedores, oferirem un curs de visualització empresarial a les xarxes socials i un altre d’aspectes fiscals i comptables per a persones donades d’alta en règim d’autònoms.

La programació també presenta les dues propostes de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès que prometen ser interessant: un taller de pallasso a Perafita i un taller d’Art en Femení a Sta. Creu de Jutglar.

Per completar el programa, tenir en compte que està activa la borsa de voluntaris i aprenents per el programa de foment del català “Voluntariat per la llengua” i que es pot consultar el programa “Escola de pares i mares- creixem plegats” amb una àmplia oferta de propostes de formació i orientació sobre temes educatius.

El programa avança, a més, que el proper estiu hi haurà la possibilitat de formar-se en el món del lleure ja que s’oferirà el curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil, com ja es va fer el juliol del 2016. Aquells interessats ja poden començar a informar-se!

 Tota la informació i inscripcions a www.formacio.llucanes.cat

imatge
contingut
© 2008 Digit-EIX | Avís legal